SDE

Владика Юліян (Вороновський) вручив дипломи випускникам Дрогобицької Духовної Семінарії

02 липня 2009
Друк E-mail
16 червня Архиєрейською Літургією завершився 2008/2009 навчальний рік у Дрогобицькій Духовній Семінарії. Подячну Літургію очолив правлячий архиєрей Самбірсько-Дрогобицької єпархії владика Юліян (Вороновський). Йому співслужили ректор семінарії митр. прот. Мирон Бендик, а також викладачі, духівники й сповідники семінарії.15 червня відбувся захист дипломних праць цьогорічних випускників семінарії. Отож, на подячній Літургії владика Юліян привітав випускників та вручив їм дипломи.

У своєму пастирському зверненні до майбутніх священиків архиєрей закликав їх з належною посвятою готуватись до майбутнього служіння у Христовому винограднику. Адже життя священика та його родини мають стати прикладом для вірних, яких йому через єпископа доручає Господь.

Опісля до присутніх звернувся ректор семінарії о. Мирон Бендик, складаючи подяку архиєрею за його молитву та батьківську турботу про питомців семінарії. Отець-ректор також подякував викладачам, духівникам, сповідникам та усім працівникам навчального закладу за їхнє служіння та працю.

о. Олег Чупа,
прес-секретар єпархії

Теми: свячення

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори